Goda nyheter!

Idag var första morgonen på väldigt länge som jag kunde konstatera att jag faktiskt sovit mig igenom hela natten. Och det bästa är att jag inte ens hade märkvärt ont när jag vaknade. Yey! Jag ser ljuset (men baskat vad jag har kämpat för det)!

När jag ändå är igång igen...

...så vill jag passa på att tipsa om en annan blogg. Patrik Godin var min handledare i svenska på Tensta Gymnasium. Jag blev grymt imponerad av honom som lärare. Han har inspirerat och lärt mig mycket - och oerhört snäll är han också! Hur som haver, i hans blogg kan man läsa både det ena och det andra om historia, språk, litteratur och konst. Tyvärr verkar han ha lagt bloggen på is för tillfället...men man kan ju alltid hålla tummarna för att det inte blir långvarigt. Kolla in den, den är MYCKET läsvärd!

Jag - en periodare.

I alla fall när det gäller bloggandet. Det tror jag vi alla har insett nu, va? Men tiden räcker ju nästan aldrig till! (Ett ganska vanligt fenomen har jag hört.) ...Och den lilla jag har går mest åt till plugg, bakning och mys med familjen. Det känns ändå som en ganska bra prioritering, eller vad tycker ni? Jag hoppas att det blir mer tid över till både det ena och det andra efter nästa termin - för då har jag tagit examen! Åh, vad jag längtar!

RSS 2.0