R.I.P. Ronnie James Dio


The Morning Wind Spreads

 

The morning wind spreads its fresh smell.
We must get up and take that in,
that wind that lets us live.
Breathe before it's gone.

(Av Jelaluddin Rumi)


Saknar någon en högervante?

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Humöret är på topp och den bortglömda vanten på staketet. Någonting säger mig att den inte kommer vara saknad på väldigt länge...


Fasion Against AIDS

Den 20 maj släpper HM den helgrymma fesitvalinspirerade kollektionen för säsongens Fasion Against AIDS-kampanj. Jag har redan valt ut mina favoriter... En klännning, en tunika, en jacka, (d)en (obligatoriska) fällstol(en) och ett par byxor. Nu har jag nio dagar på mig att fundera på huruvida det är någon av dem som jag verkligen inte kan leva utan. ;)
(Japp, jag har kaffe-paus.)

Städa, städa!Okej, det är inte fredag, men idag är det baskat vårstädning som gäller! För vet ni - det tycker jag är kul (i alla fall försöker jag inbilla mig det)!


I've got Freud on my mind.

Äntligen är terminens näst sista psykologitenta avklarad - och den gick kanonbra! Hejja! Nu kan jag Freud nästan utantill (vad nu det ska vara bra för...).

 


På promenad...

Jag betvivlar att mobilkameran lyckas fånga det, men solskenet glittrar alldeles fantastiskt i bäcken.Fåglarna kvittrar och löven har kommit. Det är äntligen vår på riktigt!


RSS 2.0