Dagens sanning.

 

Så därför - puss och god natt! :)


Söndagsmys.

Ibland är det så härligt att bara lägga sig och slappna av i soffan och titta upp i taket för en stund.


Mina vänner kallar mig för hippie.

På min fars hemsida hittade jag de här fina fotona på mina föräldrar. Visst var de stiliga?


Och fortfarande, 40 år senare, är de minst lika stiliga! Med sådana gener i bagaget är man ju verkligen inte rädd för att bli gammal. (I alla fall när det gäller den fronten. De sociala aspekterna går ju att diskutera... Tur att det är val i år! Och att jag ännu är ung - i alla fall ung vuxen - och fortfarande har gott om tid på mig att försöka göra någon nytta här i - och framförallt för - världen. "Idealist - javisst!", ni vet... Jag har hört att det går över med åldern, men jag hoppas verkligen inte det. ^_^)

Jag handlar ofta second hand, men inte alltid.

...Tyvärr, bör man väl kanske tillägga. Men imorse shoppade jag faktiskt hem lite av Rykiels stickade HM-kollektion som släpptes idag. Jag kunde bara inte låte bli! Det mesta är alldeles för grällt i färgerna för min smak, vilket är synd (men kanske tur i oturen) då plaggen i övrigt är otroligt söta. Men ett par fynd fanns där ändå! Den randiga tröjan var den jag föll för, kjolen och jump-suiten (jag vet, det trodde in aldrig, va? ....inte jag heller, egentligen) bara liksom kom med i farten. - Snyggt och bra att ha!

(Foto: HM)

De randiga strumpbyxorna ville jag jättegärna ge till en god vän som överraskning, men de hade redan hunnit gå åt i de flesta storlekar - och ingenting verkar ha funnits i large överhuvudtaget. Grymt trist, på flera sätt.

Dagen till ära...


Doften av snö


Doften av snö, som av rent glas, är så omärklig, att endast en nedskriven reflexion över den kan ge en föreställning om dess närapå obefintliga natur.

(Av Bo Carpelan)

Yoga-tips!

Under några veckor har vi haft turen att ha Lotta Bertilsson på besök här i Stockholm. Annars håller hon till på Gran Canaria. Hon är en fantastisk inspirerande person och yogainstruktör. Kolla in hennes blogg här, vet jag!


I söndags fick jag ett mail från andra sidan atlanten. Gissa från vem?Jag blev sååå glad!

När min käresta senare bjöd mig på middag blev jag ännu gladare, väldigt mätt och väldigt nöjd. Det var en bra dag. Vi avslutade den med en flaska bubbel och en romantisk komedi - det låter ju nästan lite löjligt typiskt, men det var sååå mysigt! Söndagslyx de lux. (Förresten ljög jag nog lite, vi somnade till Battle Royal sen...men det räknas ju inte riktigt.)

Det är på tågen det händer.

(Foto från http://www.mikaelstrandberg.com/)


Hamnade bredvid en pratglad man på tåget. Han berättade att han reser mycket genom arbetet och skulle tillbringa det kommande halvåret i Sibirien. Jag vet inte riktigt om jag blev lite avundsjuk eller bara tyckte synd om honom. Det är ju mer än tillräckligt kallt här hemma. ...Fast jag tror nog att sommaren kan vara fantastisk därborta. (Note to self: If going to Siberia, wait 'til summer.)


RSS 2.0