Världens åttonde underverk?

Kan ni tänka er att under det här huset:

image2

...gömmer sig det här:

image3

...det här...

image4

...det här...

image5

...och det här...

image6

...och det är inte ens allt!

"Constructed like a three-dimensional book, narrating the history of humanity, they are linked by hundreds of metres of richly decorated tunnels and occupy almost 300,000 cubic feet - Big Ben is 15,000 cubic feet."

Helt fantastiskt!

Hela historien (som faktiskt är fantastisk hela den! ...och lagom roande) bakom detta bygge och ännu fler bilder går att hitta här.  ...Kolla in, det är grymt imponerande!

"Blunt som granne får Noel att flytta"

Jag läste precis denna nyhet på aftonbladet.... "Noel säger att han inte står ut med tanken på att James Blunt sitter och skriver usla låtar längre ned på gatan"...hahaha. Helt irrelevant, men ack så lysande!

Premiär!

Jaha, då var det dags då,  första inlägget! - Bara för att jag letar efter ursäkter till att inte plugga, så där som man alltid gör. Eller ja, så där som jag alltid gör, i alla fall. ^_^
Igår var det oscarsgala och idag är det måndag. Jag följde inte galan en sekund, men den är liksom ändå svår att missa, ALLA tidningar skriver om den och visar stora bildreportage från röda mattan. ...Och jag måste erkänna, jag gillar också att kolla in klänningarna...  Men det är ändå milväga långt ifrån lika intressant som den bok jag läser just nu:

image1

Jag tror inte den behöver någon närmare presentation, titeln förklarar det mesta. Men tja, Rudolph har gjort ett kanonbra jobb...det känns nästan som om man vet allt om gnosticismen (eller i alla fall något om det mesta) efter att ha läst denna. ^_^ En grymt bra bok!  Läs den, vet jag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0