En måndagkväll i december, år 2008...

Idag var första riktiga vardagen på länge, med läxläsning för fulla muggar. Det var en bra dag och en hel del blev gjort, så jag är nöjd. Resten av kvällen tänker jag med gott samvete ägna åt amerikanska serier och kvällsmackor! Yey!
Det betyder med andra ord att det är dags att röra ihop lite hummus, för det bästa jag vet på mackan (förutom ost, som jag inte får äta) är kikärts- och bönröror av olika slag. I senaste buffé fanns för övrigt ett spännande hummusrecept med rostad paprika från den där engelska matglada donnan Nigella. Det verkar helt okej, så det ska absolut provas vid tillfälle! Gör det ni också, vet jag! Det är bara att klicka här, så hittar ni det. 

Åh, om ni ändå vill klicka på massa länkar så MÅSTE ni klicka här. Den flickan är helt fantastisk på att leka med färger och ögonskuggor! På hennes flickr-sida finns jättemycket inspiration - och en hel del andra foton också - för den som är nyfiken.  ...Är det ögonmake-up som är av intresse ska ni titta i mapparna "it has to sparkle..." och "Explored *snoopy dance*".

...Och medan ni tittar kan ni lika gärna lyssna på lite musik också. Vad sägs om ett gäng tjejer som lirar rock i Saudiarabien? The AccoLade har lagt ut sin första låt "Pinocchio" på MySpace. Sångerskan heter för övrigt Lamia, precis som drottningen som i den grekiska mytologin kom att bli något av en demonlikande varelse som dödade och åt barn. Ett tag var hon även ett populärt motiv inom konsten (fast inte som monster då)...

Herbert Draper (1864-1920)
Lamia - Herbert Draper (1864-1920)

Back from the dead - and ready to rumble!

Nu var det en evighet sedan sist. Men efter en lång tid av ingen tid över och till sist en tids sjukskrivning (som var resultatet av att aldrig ha tid över...) har jag nu äntligen både tid, ork och lust till att ta upp det här med att blogga igen.  Så... Woho! Nu kör vi!!!

RSS 2.0